De wens vlucht.

Cliënten van Woonzorg Flevoland kunnen mooie wensen ophangen in de wens boom. En Je wens zou afgelopen donderdag maar mooi in vervulling zijn gegaan.
Het overkwam deze 3 lieve cliënten van Woonzorg Flevoland. Hun wens was, een mooie rond vlucht maken boven hun geboorte stad, Lelystad. En wat hebben zij ontzettend genoten… De spanningen zaten natuurlijk best hoog, maar dat weerhield hun niet om hun mooie wens in vervulling te laten gaan. Ik was er bij om dit mooie en bijzondere moment te komen vast leggen, en wat vond ik dat bijzonder mooi!! Hun plezier, hun blijdschap hun geluk, ik voelde het helemaal met hun mee. ik ben zo blij voor deze 3 cliënten die de middag van hun leven hebben beleeft.
Een kleine mooie impressie van deze middag deel ik natuurlijk graag met jullie, wegens privacy missen we 1 vrouw op de foto s, daar houden wij ons natuurlijk graag aan, en hebben daar alle respect voor. Maar ik kan jullie verzekeren dat ook zij ontzettend heeft genoten van deze middag.
Aan het eind van deze mooie vlucht, kregen ze alle drie een mooie certificaat mee naar huis, als dat geen mooi aan denker is.
Wat een fantastische en mooie middag!