Wie ben ik ?

Hallo allemaal,
Leuk dat jullie even een kijkje komen nemen op mijn website.
Laat ik om te beginnen mijzelf eens voorstellen,
Ik Ben Amanda en ik werk als creatieve professionele vak Fotografe. Fotograferen is echt mijn passie en kan ik uren mee bezig zijn. Ik richt mijzelf niet altijd op 1 doel binnen mijn fotografie maar werk juist heel graag divers. u kunt bij mij vele kanten op als het gaat om fotograferen. Ik ben altijd wel in voor een leuke of gave uitdaging. Als je mij zou vragen wat ik het aller leukste vind om te doen binnen mijn fotografie dan is dat erg lastig….. Ik hou het graag divers. Maar stiekem gaat mijn voorkeur wel een beetje uit op het creatieve vlak. Lijkt u het leuk om een Fotoshoot bij mij te plannen? Stuur me dan gerust eens een berichtje voor meer info en wie weet zien wij elkaar!